Jak zabavit děti na cestách

Cestování s dětmi se nám občas může zdát stresující, ale nemusí to tak být! Jako rodiče chceme zajistit, aby cesty probíhaly co nejhladším způsobem a zároveň byly zábavné, bezpečné a praktické. Klíčem k tomu je dobré plánování a nezbytnost vědět, jak ratolesti během cestování zabavit! Ať už na letišti, v letadle nebo v autě, itinerář s malými dětmi vyžaduje určitou kreativitu. Naštěstí existuje spousta možností, jak zpříjemnit přesun do cílové destinace pro všechny členy rodiny.

Sluchátka: zábava bez rušení ostatních

Sluchátka vás podrží v každé situaci! Díky nim mohou děti poslouchat jejich oblíbené pohádky, písničky nebo sledovat videa, aniž by rušily ostatní cestující a umožňují tak všem na palubě (včetně vás) užít si klidnou cestu. Existují drátové varianty, které jsou ideální pro menší děti, ale také bezdrátové modely s funkcí Bluetooth, které poskytují větší volnost pohybu. Naše drátová i bezdrátová sluchátka jsou funkční a stylová zároveň. K dispozici s vašimi oblíbenými hrdiny!

Magnetická kreslicí tabulka: tvoření bez nepořádku

Magnetická vícebarevná kreslicí tabulka je ideální zábavou pro vaše ratolesti v autě nebo během letu. Pero připevněné provázkem a magnetická razítka vám ušetří hledání válejících se pastelek nebo tužek všude po zemi, když se vám to zrovna nejméně hodí. Děti si mohou užít nekonečné hodiny malování a vy můžete být v klidu, že vše probíhá bez nepořádku a rizika ušpinění.

Kapesní herní konzole: přenosný herní svět

Dalším skvělým tipem jsou kapesní herní konzole, které vaše děti zaručeně zabaví během dlouhých chvilek. Díky nekonečnému výběru her se nemusíte obávat, že se děti budou nudit. A kompaktní velikost je právě to, co při cestování nejvíc oceníte. V provedení také s vašimi oblíbenými hrdiny!

Cestovní deníky: zapojte své děti do cestovatelského dění

Udělejte z cestování poznávací zábavu! Psaní deníku podněcuje děti k tomu, aby přemýšlely o svých zážitcích. Zároveň mohou díky vlastním poznámkám porozumět a pochopit jinou kulturu a seznámit se s cizí zemí. Cestovní deník jim umožní s radostí a nadšením vzpomínat na stará dobrodružství nebo plánovat budoucí cesty. Poznávejte svět společně se svými dětmi!

Dobrodružná výprava: orientace v terénu je základ

Plánujete pro své děti kempování nebo výlet na kolech? Vysílačky, baterky a hodinky s populárními hrdiny jsou nezbytnosti, které promění váš dlouhý výlet nebo obyčejné stanování na zahradě ve skutečné dobrodružství! Tímto způsobem děti zabavíte, zajistíte jim bezpečí i dobrou komunikaci.

Power banka: zůstaňte připojeni

Přenosná nabíječka vám může ušetřit spoustu vypjatých situací, když se vám na cestách vybije baterie. Telefony, tablety a další kompatibilní zařízení můžete nabíjet kdekoliv, kdykoliv a zůstat tak neustále ve spojení. Navíc díky power bance nemusíte přerušovat zábavu svých dětí!

Deskové hry: zábava pro celou rodinu

Stolní hry jsou vynikající způsob, jak se během dovolené skvěle zabavit, ať už jste na pláži nebo se před deštěm schováváte v chatě. Vyzkoušet můžete také netradiční elektronické hry, například elektronické šachy. Nejenže hry přinášejí hodiny radosti a smíchu, ale zároveň nabízejí i tradiční zábavu. A trocha zdravého soutěžení mezi členy rodiny navíc vytváří skvělé vzpomínky! 

Ať už vyrážíte kamkoliv, neslevujte ze svého pohodlí ani bezpečnosti. Díky malé přípravě můžete začít tvořit ty nejúžasnější rodinné vzpomínky a zároveň si cestování společně užít. A to je to nejdůležitější!