Jak vybrat auto na dálkové ovládání?

Pokud hledáte zábavnou a cenově dostupnou hračku pro vaše dítě, autíčko na dálkové ovládání je rozhodně jedna z vašich nejlepších možností! Díky svému jednoduchému ovládání a speciálním trikům si auta získala oblibu u mnoha dětí a stala se jednou z nejpopulárnějších hraček vůbec. Značka Lexibook nabízí vynikající řadu autíček, která jsou skvělým dárkem pro malé nadšence.

Naše nabídka aut uspokojí fanoušky kaskadérských triků, zvláštních efektů, přes milovníky stavebních aut až po ty, kteří si chtějí vyzkoušet pohybové ovládání pomocí zápěstí, anebo ty, kteří s autíčky teprve začínají a zároveň touží po pořádné show! Ve videích, která jsou k dispozici v popisku produktu u většiny našich autíček na dálkové ovládání, se můžete podívat, co jednotlivé modely umí. Seznam je pestrý, tak jdeme na to!

Dobíjecí baterie

Všechna autíčka značky Lexibook jsou vybavena dobíjecí baterií, která po nabití vydrží cca 20 minut. Tužkové baterie budete tedy u většiny modelů potřebovat pouze do dálkového ovládání.

Revoluční autíčka s pohybovým ovládáním

Pojďme začít naším bestsellerem a tím jsou autíčka s pohybovým ovládáním. Tyto modely se mohou pochlubit rovnou dvěma režimy ovládání – dálkové a pohybové. Jednoduchým pohybem zápěstí můžete s autíčkem dělat nevídané kusy a je vhodné pro ty, kteří rádi prozkoumávají nové možnosti. Zvukové a světelné efekty přidávají na skvělé kaskadérské show a užít si ji můžete jak uvnitř, tak i venku. Nudit se rozhodně nebudete!

Nadupané modely plné speciálních efektů a neuvěřitelných triků

Máte doma náročného uživatele, který je ve světě aut jako doma a je těžké ho překvapit? Naše nabídka ohromí nejen malé nadšence! Odpružená kola vhodná do jakéhokoliv terénu, vodní "kouř" pro realističtější efekt, rotace ve stoje, drifty, triky na šesti kolech, rychlost až 12 km/h, oslňující zvukové a světelné efekty, pohyb do rytmu hudby, závodní styl nebo snad auto ve tvaru dinosaura? To vše je u nás možné, stačí jen vybrat ten správný model.

 

Malý stavitel a hasič

Dává vaše dítě přednost nákladním a stavebním autům před těmi závodními a kaskadérskými, ale stále si chce užít jejich ovládání na dálku? I takovým nadšencům uděláme radost! Realistické modely stavebních aut potěší svými funkcemi a vybavením. Poradí si s pískem i drobným nákladem a jsou tak skvělou volbou pro každého malého stavitele. Malí hasiči ocení auto s nádrží na vodu a vysouvacím žebříkem!

 

Kaskadérské otočky o 360° v jakémkoliv terénu

S auty začínáte, ale zároveň chcete ohromit publikum na dětském hřišti nebo na schodech před domem? Kaskadérská autíčka předvedou triky a otočky o 360°, nebojí se skoků, balancování na dvou kolech ani převracení se na obě strany. Můžete zvolit demo funkci a kochat se naučenými kousky, anebo si sami naprogramovat požadované pohyby autíčka. Přilnavé pneumatiky nebo pohon na čtyři kola? Vyberte ten správný model podle vašich preferencí, a navíc za skvělou cenu!

 

Překvapte své ratolesti originálním dárkem

Autíčka na dálkové ovládání od firmy Lexibook jsou skvělým dárkem pro děti ve věkové kategorii 6+, avšak pod dohledem dospělého je jistě ocení i mladší nadšenci. Vybrat to správné je o něco jednodušší, když máte na paměti zájmy a potřeby vašeho dítěte. S přehledem o tom, jak fungují a jak se různí jejich funkce a vzhled, jistě zvolíte ten správný model, který vám zaručí úspěch. Tak hodně štěstí při výběru!