Horká novinka z kin – Super Mario Bros. ve filmu

Kdo by neznal slavného italského hrdinu Super Maria™, jehož jméno již dříve vyvolalo obrovský poprask a rozpoutalo celosvětovou horečku mezi miliony fanoušků? Super Mario Bros. od Nintenda je jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších herních světů v historii. Tento herní skvost se poprvé objevil již v roce 1985 a baví generace dodnes! Hra se odehrává v říši Houbového království, kde se Mario a jeho bratr Luigi vydávají na nebezpečnou cestu, aby zachránili princeznu Peach před zlým ještěrem Bowserem. Díky svému charakteristickému skoku na hlavu, hbitosti a odhodlanosti se Mario stává symbolem kladného hrdiny. Možná ho také znáte ze závodní hry Mario Kart™, kde soutěžící sbírají předměty během závodu v motokárách.

Hrdina z videohry ve filmu

K radosti tisíců dětí i jejich rodičů do kin dorazil trhák s názvem Super Mario Bros. ve filmu! Tento nový pokus o přetvoření herního světa do filmové podoby charakterizuje bohaté akční a barevné provedení. Slavní bratři, kteří se živí jako instalatéři, se opět vydávají bojovat proti zlu do Houbového království za záchranou princezny Peach. Ve filmu se objevuje celá řada ikonických postav, jako je například Toad, princezna Daisy, Yoshi, Wario, Donkey Kong, Koopa Troopa a mnoho dalších!

Tematické produkty pro malé fanoušky

Super Mario™ je všeobecně oblíbený u dětí po celém světě. A proč tomu tak je? Tato ikonická hra a nově i film, nabízí mnoho aspektů, které děti snadno zaujmou a pomáhají formovat jejich představivost. Rozhodně je zaujme animovaná grafika, která je velmi přitažlivá svou pestrostí a barvami. Malí fanoušci se také rádi ztotožňují se svými oblíbenými postavami. Dobrodružství plná skákání, sbírání mincí, super schopností a boje proti zlu dělají v dětských očích z Maria a Luigiho opravdové hrdiny! Díky našemu širokému výběru produktů s tematickým motivem Super Mario™ Mario Kart™ se mohou vaše děti připojit k dobrodružnému světu jejich oblíbené postavičky.